Opa is in!

Slapeloze nachten

CBD olie kopenWanneer je niet goed kunt slapen is het de volgende dag meestal foute boel. Je voelt je moe en hebt vaak ook hoofdpijn wat natuurlijk helemaal niet zo prettig is. Als je wat ouder wordt ga je steeds minder slapen, waar dat aan ligt weet ik niet maar ik zie het ook bij mijn vrienden waar ik soms mee ga biljarten. Een nachtje niet goed kunnen slapen vind ik opzich nog niet zo´n ramp maar als het vaker voorkomt dan is dat voor mij een motief om me zorgen te maken.

Ik was er al een paar keer voor naar de huisarts geweest die mij dan weer met een paar tabletjes naar huis stuurden. Van die tabletten had ik al meer dan genoeg en het vervelende was niet alleen dat ze niet hielpen maar dat ik er ook maagpijn van kreeg. Op het internet kwam ik een artikel tegen over CBD olie. Daar stond in dat CBD olie werkt voor slapeloosheid, hoofdpijn, artrose en nog veel meer zonder dat je er high of stoned van wordt. Dat was dus net wat ik nodig had en wilde het dan ook wel eens proberen.

CBD olie kopen gaat heel gemakkelijk op het internet en volgende dag had ik de olie al in huis. Ik nam de druppels meteen onder de tong in en tot mijn verbazing voelde ik me heerlijk rustig die dag en sliep ik als een roos. De volgende dag probeerde ik het nogmaals en opnieuw sliep ik als een roos en dat niet alleen maar ook mijn stoelgang is er enorm op verbeterd.

Mijn kleinkinderen zeggen nu dat ze een Opa hebben die echt “IN” is. Ik hoor ze dan ook vaak genoeg zeggen, mijn opa doet van alles op de computer, gebruikt CBD olie en koopt kinderkleding online. Ik weet niet of je dat “IN” kunt noemen maar ik voel me er wel heel goed bij ook al ben ik dan een ouwe tukker.

Posted on